E-Chopper


Huur een E-Chopper en verken de prachtige Alblasserwaard! Met deze milieuvriendelijke E-Chopper heeft u veel bekijks in de Alblasserwaard. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven E-Chopper over de prachtige dijk langs de lek, naar de molens van Kinderdijk en de meest bijzondere plekjes van de Alblasserwaard.

 

De E-Choppers van ons zijn een super milieuvriendelijk alternatief voor de solexen en worden aangedreven door een volledig elektrische motor. De E-Chopper mag maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dat zorgt er ook voor dat je een helm nodig hebt. Het rijden van een E-chopper is heel erg vriendelijk, ook voor de minder ervaren rijders.

Onze E-Choppers beschikken over een fantastische vering in tegenstelling tot andere E-Choppers. U kunt indien gewenst ook met twee personen op onze E-Choppers. Kiest u graag voor comfort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wilt u E-Chopper rijden vanaf onze locatie? Dat is bij Solexverhuur Alblasserwaard zeker mogelijk. Verras je vrienden of collega’s met een leuke tour, vanaf onze prachtige locatie naar uw gewenste locatie. Wij zorgen ervoor dat de E-Choppers op het afgesproken tijdstip voor jullie klaar staan.

Na een korte uitleg over de E-Chopper kunt u veilig op pad. De route die u gaat rijden is door u zelf te bepalen! Qua afstand kunt u aanhouden dat er gemiddeld 15 km per uur wordt afgelegd. Uiteraard is er dan ook tijd om onderweg even te pauzeren.

Een geweldige E-Chopper tour op onze locatie is hier te reserveren.